MT filter

MT Filter ApS i Karlslunde blev grundlagt i 2003 af Flemming Nøhr, og har, som et af de ældste firmaer i branchen, oparbejdet en stor ekspertise indenfor rensning, reparation og udskiftning af katalys​atorer og partik​elfiltre.

De første mange år, har hovedvægten af firmaets aktiviteter ligget på markedet for tunge køretøjer – dvs. busser og lastvogne. Men i takt med at varevogne nu også er udstyret med partikelfiltre, er behovet for professionel rensning af filtre på denne type biler stærkt stigende.

Med et komplet program i katalysatorer og partikelfiltre i OE kvalitet til varevogne samt partikelfiltre til lastbiler og busser, fra nogle af de største europæiske producenter, fortsætter MT Filter sin strategi om at være den førende leverandør af service når det gælder katalysatorer og partikelfiltre i Danmark.

Eksperter i rensning og reparation

MT Filter Service er eksperter i rensni​ng og repar​ation af diesel partikelfiltre og katalysatorer til lastvogne og busser, samt varevogne.

Vi råder over det nyeste indenfor renseudstyr til alle typer af filtre og katalysatorer, og vores lange erfaring gør, at vi kan tilpasse rensemetoden efter det enkelte filters stand, bilens kørselsmønster og typen af filterets tilstopning.

Filtre tjekkes ved indlevering og eventuelle skader orienteres kunden om, inden udbedring. Efter renseprocessen, som tilpasses filtrets tilstand, diagnosticeres filtret for korrekt funktion. Eventuelle skader udbedres inden udlevering. Kunden holdes orienteret under hele forløbet.

MT Filter Service har gennem mange år udviklet metoder til repa​ration af partikelfiltre og katalysatorer, hvor vi ofte kan reparere både beskadigede filterkerner og også den ”canning” som filterkernen sidder i.

I tilfælde hvor filterkernen er helt ødelagt, og ikke kan bringes til at fungere igen, kan MT Filter Service udskifte selve filterkernen, hvilket ofte, for under den halve pris af hvad et nyt filter koster, kan bringe systemet til igen at fungere som da det var nyt.​