MT Filter ApS lagerfører alle de reservedele, der er nødvendige i forbindelse med af og på-montering af filtre.

Vi lagerfører således pakninger og spændebånd til de fleste partikel filter systemer, som forekommer på markedet, endvidere forskellige typer filter additiver til påfyldning på køretøjer, monteret med additiv baserede filtersystemer. Til overvågning af partikel filtrene leverer vi modtryksmålesæt.

I forbindelse med rensning eller renovering af partikelfiltre, Kan vi normalt medlevere de pakninger og spændebånd, der er nødvendige for at genmontere komponenterne.

MT Filter ApS lagerfører de fleste af de gængse partikelfilter kerner og katalysator kerner, så vi vil være i stand til at renovere partikelfiltre og katalysatorer fra dag til dag.

Spændebånd

Der er intet så frustrerende som at måtte meddele sin kunde, at hans bil ikke bliver færdig, fordi man lige står og mangler en lille pakning eller et spændebånd.

Hos MT Filter lagerfører vi alle de forskellige typer spændebånd, der normalt er nødvendige for at genmontere filtre og lyddæmpere efter udført rensning.

Pakninger

MT Filter ApS lagerfører alle nødvendige pakninger til brug i forbindelse med af og på-montering af partikelfiltre og katalysatorer til lastvogne og busser.

I forbindelse med rensning af komponenter, kan vi normalt medlevere alle nødvendige pakninger

Øvrige reservedele

Hvis du, udover spændebånd eller pakninger, skulle mangle eksempelvis gløderør, additiv, måleudstyr til modtryksmålinger eller andre specielle ting, er du velkommen til at kontakte MT Filter ApS.

Det er slet ikke usandsynligt, at vi kan hjælpe dig